kop3bbb

OMEGA Health Coaching

Weer gezond en terug in je kracht

met behulp van OMEGA Health Coaching

Ω OMEGA Health Coaching is de nieuwste techniek om een lichaam aan te zetten zichzelf te genezen.

De missing link in de natuurgeneeswijzen is het aanpakken van de onbewuste sabotagemechanismen die iemand ziek houden.

Ω OMEGA Health Coaching is een nieuwe ontwikkeling welke minimaal gebruikt maakt van geneesmiddelen, vitaminen en kruiden maar geheel werkt met de lichaamsintelligentie.

Het verbetert het functioneren van het immuun-systeem en coördineert het lichaam om beter te gaan ontgiften, te regenereren en zichzelf te herstellen van chronische ziekten.

De resultaten van de behandeling met deze technieken zijn bijzonder te noemen: men ervaart een snel directe en positieve reactie. Na enkele sessies is het lichaam gereed voor herprogrammeren van gezondheid.

Omega Healing is de snelst mogelijke manier om de kwaliteit van jouw leven en gezondheid te verbeteren

Omega Healing is ontwikkeld door Roy Martina, holistisch arts en auteur. Het is het resultaat van dertig jaar medische ervaring en onderzoek op het gebied van vitaliteit, piekprestaties, succes en gezondheid.

Volgens Roy Martina’s filosofie moet iedereen – inclusief artsen, therapeuten en coaches – eerst aan zichzelf werken voordat hij/zij anderen kan helpen. Omega Healing is daar bij uitstek voor geschikt. Het is een training voor heling en preventie, die zorgt voor revolutionaire doorbraken in zelfheling en heling van de ziel. Gedurende de Omega Healing Training leer jij jezelf en anderen coachen naar buitengewone fysieke, emotionele en mentale gezondheid.

Roy Martina heeft met vele zieke patiënten gewerkt, die niet konden worden geholpen met behulp van andere reguliere of alternatieve therapieën. In de praktijk ontdekte hij hoe ons onderbewustzijn ons welzijn en onze gezondheid saboteert. En hij ontdekte dat de belangrijkste reden waarom mensen niet beter konden worden, samenhangt met negatieve overtuigingen, toxines, conflicten en emotionele trauma’s.

   

Afdrukken E-mail

Bezoek ons ook op        LinkedIn         Facebook 
Copyrights by Praktijk Asselman Barchem, Omega Health Coaching en Massage. Developed and Powered by KCCWEB.NL